“Wij bieden maatwerk in serieproductie”

Serieproductie is een belangrijk onderdeel van Metagro. We zijn gespecialiseerd in het engineeren en seriematig produceren van een cabines en andere (half)fabrikaten en het daarbij afstemmen van de productiestroom op de specifieke behoefte van de klant met behoud van kwaliteit.

Kleine series

Kleine series vallen vaak tussen de wal en het schip: te groot voor maatwerk, te klein voor efficiënte productie. Onze processen lenen zich echter uitstekend voor kleine series. We ontwikkelen en produceren naast series immers ook maatwerkoplossingen. We zijn dus gewend om ‘klein’ te denken en toch grootse prestaties te leveren.

Middelgrote series

We hebben alles in huis om middelgrote series goed en efficiënt te ontwikkelen en produceren: een team van ervaren engineers, een efficiënt productieproces én de juiste combinatie van handwerk en automatisering. Daardoor zijn we ook heel flexibel. Last minute wijzigingen aan het ontwerp? Tussentijdse aanpassing van het productieproces? We bewegen voortdurend met u mee.

One-Stop Shop

Metagro beschikt over een eigen engineeringsafdeling, productielocatie en lakstraat, waardoor de complete opbouw en afmontage onder eigen dak plaatsvindt. Dit zorgt voor een reductie in de prijs en levertijd, maar niet op de kwaliteit. Door een strak ingerichte productieketen en duidelijke afspraken met de klant en leverancier, waarborgt Metagro de leverbetrouwbaarheid van uw serie cabine, container of constructie.


Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over de Metagro Groep;