Goed om te weten: de aanvullende services van Metagro

Metagro heeft technisch specialisten in huis. Zij ontwerpen en bouwen niet alleen cabines, containers en omkastingen, maar verlenen ook service aan de bestaande cabine.

In bedrijf stellen


De cabine of omkasting wordt op wens van de klant zo geproduceerd dat deze direct operationeel is. Dit houdt in dat cabines of omkastingen worden geleverd en direct gemonteerd kunnen worden op locatie, indien gewenst. In overleg met de klant worden cabines of omkastingen standaard voorzien van hijsogen waarmee de cabine gelift en gemonteerd kan worden.  

Renovatie

 

Onze specialisten renoveren cabines die langdurig en/of intensief gebruikt zijn maar nog niet vervangen hoeven te worden. In overleg vind allereerst een inspectie plaats en wordt de staalconstructie beoordeeld. Naderhand wordt de cabine gestript en opnieuw in de lak gezet en voorzien van de gewenste materialen. Zo kan de cabine weer jaren mee.
 


 

Modificaties

 

Wilt u een cabine, container of omkasting aanpassen aan veranderde wensen of specificaties? Metagro heeft een breed assortiment aan opties. Zowel klimaatbeheersing als een ergonomische werkplek kan door Metagro worden voorzien.
 


 

Schadeherstel

 

Is er schade ontstaan aan een cabine, dan herstellen wij die vakkundig. Dit kan plaatsvinden op locatie als in onze werkplaats. Zowel schade aan de staalconstructie als ramen en onderdelen kunnen door Metagro worden hersteld.