Waarom kiezen voor een samenwerking met Metagro?

Kwaliteit

"Kwaliteit is de standaard"

Metagro staat voor kwaliteit, continuïteit en klanttevredenheid. Binnen het productieproces is een kwaliteitsmanagement systeem geïntegreerd dat jaarlijks beoordeeld wordt door een onafhankelijke partij.

 

Ervaring

"Al meer dan 70 jaar ervaring"

Al sinds 1937 is Metagro actief in het bouwen van metalen cabines, constructies en carrosserieën. Hierdoor heeft Metagro ruime ervaring opgedaan als het gaat om het ontwerpen en produceren van een cabine op maat.
 

Betrouwbaarheid

"Hoge leverbetrouwbaarheid"

De continuïteit van het productieproces wordt gewaarborgd door de leverbetrouwbaarheid. Metagro levert immers meer dan 1000 cabines per jaar. Daarom staat Metagro garant voor een degelijke cabine, container of metaalconstructie.
 

Comfort

"Een ergonomische werkplek"

Ergonomie is voor Metagro een standaard norm. de werkplek voor de eindgebruiker wordt dan ook zo ingericht dat deze optimaal benut kan worden waardoor de kans op rug of nekklachten minimaal zijn. Daarnaast kan elke cabine op verzoek worden voorzien van alle gemakken als airconditioning of verwarming.
 

Kennis

"Trots op onze engineering"

Metagro heeft een getraind team van ingenieurs klaar staan voor elke uitdaging. Door de jaren heen heeft Metagro al voor een grote verscheidenheid aan opdrachten gestaan waardoor kennis is opgedaan om vrijwel elk technisch probleem te tackelen met de best gepaste oplossing.
 

Ontdek de voordelen van outsourcing en bespreek de mogelijkheden met ons.
Bel of mail ons en maak een afspraak voor een persoonlijke kennismaking!