“Op zoek naar die ene, unieke oplossing”

Standaard producten sluiten vaak niet aan op uw specifieke situatie. Metagro kan u hierbij helpen. Door de vraag áchter de vraag te vinden en samen vanuit alle invalshoeken naar de dagelijkse praktijk te kijken, van u en uw klant. Het resultaat is niet alleen een oplossing die voldoet aan de eisen van eindgebruikers, maar ook één die naadloos geïntegreerd kan worden in uw productieproces.

Maatwerk

We bestuderen het dagelijkse gebruik van het product tot in detail, zodat we de beste oplossing voor elke situatie kunnen ontwikkelen. Als dat betekent we bij u op locatie moeten langskomen, doen we dit graag. Of het een fabrieksbezoek is aan een lokale machinebouwer of een inspectie op een offshore (olie)platform, we hebben ervaren en gecertificeerd personeel, dat is afgestemd is de eisen van de eindgebruiker.

Veiligheid en performance

We zorgen ervoor dat ons ontwerp voldoet aan alle normen die voor uw product van toepassing zijn. Maar liever kijken we nog verder. Vraagt het dagelijks gebruik van uw product wellicht om een extra vorm van veiligheid? Dan treffen we ook op dat gebied onze maatregelen, ook als er geen norm van toepassing is. Veiligheid voor alles!

Comfort en ergonomie

Een ogenschijnlijk klein detail kan al het verschil maken. Een aangepaste zichtlijn, een slim geplaatste joystick of een raam dat wat verder doorloopt… voor een leek zijn het details, voor de eindgebruiker zijn ze essentieel, zowel ergonomisch als qua efficiency.

One-Stop Shop

Metagro beschikt over een eigen engineeringsafdeling, productielocatie en lakstraat, waardoor de complete opbouw en afmontage onder eigen dak plaatsvindt. Dit zorgt voor een reductie in de prijs en levertijd, maar niet op de kwaliteit. Door een strak ingerichte productieketen en duidelijke afspraken met de klant en leverancier, waarborgt Metagro de leverbetrouwbaarheid van uw serie cabine, container of constructie.


Klik op de onderstaande afbeelding voor meer informatie over de Metagro Groep;